yea

ill run tomorrow

.

kommer no må dålit imorrn.. SKITER JA I!;p


äta imorrn. Har fan inte ätit ngt idag typ! :S

Valborg. inget viktigt

Nu dricker jag vin, det är nice! Valborg firas runt om mig, men det enda jag kan tänka på är mina kompisar i Paris och min underbara pojkvän i Nya Zeeland! Varför kan jag inte vara där?? :(


ce soir


Vad sören ska hittas på imorrn? Idag/ikväll va jag hos syrran. Det va mysigt:)

.


.








"In Paris they simply stared when I spoke to them in French; I never did succeed in making those idiots understand their own language." - Mark Twain

nytt mål, hemligt


Jag måste fixa det nu. Jupp, det ska jag.

aujourd'hui 28 avril

Jag kom nästan nyss hem från en springrunda i skogen på (håll i er nu) FEM COMMA FEM KILOMETER!!!!!!!!!!! Fuck vad nice det känns alltså! Gick inte EN ENDA gång! Fatta vad jag kan öka nästa gång jag springer den!

Nu kör vi! BEACH 2009 HERE I COME!!;]



körlektionen gick med fint!:)

trist har man


HAr det BAJSTRIST!!!
Saknar Paris så det gör ont!

.

Nej jag pallar inte mer!


vill ut och fota, men det är FÖR VARMT!!

tjo


gick en 6.8 km runda igår. Ska försöka springa den på tisdag. Kommer dock inte gå iom min röviga konditon! MEN vafan, man måste testa.
Körde idag med! Det gick BAJSBRA!!!

yey


dålig uppdatering , men har man inget att skriva så har man inget att skriva.

ursnygg!;P


hatar att plugga!

Nä nu måste jag upp på rummet, städa och sen plugga.

Yeeeeeeeeeeeeeeeeey........... nä.

Aptrist!


åsaåsaåsa:)

träning

Idag har man sprungit igen! Kändes sjukt nice denna gången, eller ja, det var rätt så trist men det gick lättare idag! Skönt... men det betyder med att jag måste börja springa längre rundor... det är så jävla trist att springa nu! HAr aldrig tyckt omdet... men jaja, vill man vara fin så får man lida pin!;P

Je t'aime le ciel




alldeles nyss, alltså typ en timme sen haha;P Blitt så jäkla lat med bloggandet!!! Men vem fan bryr sig huh?;]

lite tankar

Va o simmade idag med mamma. Simmade 50 längder (1000 meter) Fint:) Ska nu ut och gå! (känner inte igen mig själv!!) Skriver mer ikväll tror ja:)


såhär spenderades min sista kväll i Frankrike... underbar kväll:) Full blev man hehe;P

godnatt

fan vilken kväll det har vatt.



Jag lämnar det där.

lite om idag

Idag har jag vatt ute och sprungit igen, det är fan rätt skönt! Jag är lite orolig över mig själv.... detta är inte likt mig själv hah! Ne men det är rätt jobbigt, men ändå skönt! Så när jag kom hem så käkade jag Keso med tomat, gurka och sallad och en kiwi! Känner mig otroligt jobbigt nyttig! ;] Jag gillar det heh;P

Nu ska jag tjata på lillebror att han ska städa sitt rum... suck...


m


Helkväll hos mormor






mamma

mamma

mamma

mormor

mormor

mamma och mormor

mamma och mormor


Idag hade vi en helkväll hos mormor för hon fyllde år för ngn dag sen. Det var underbart trevligt att sitta hemma hos mormor i timmar och lyssna på gammla minnen, nyheter och skvaller, snack och tjat;] Kollade genom gammla bilder och drack vin! Kännde ikväll hur mkt jag verkligen älskar min familj!

liiiiiiiiten uppdatering

Todäää ska vi till mormor. Hon fyllde 65 tror ja. :/ . Men det ska bli mysigt:) Kameran hänger på såklart!:) Skriver mer senare!

Tjöss!

i did it!! OMG!

Kom nästan precis hem från rundan jag sprang. Gick hyfsat bra måste jag säga:) Dålig kondis som fan har man ju men det blir väl bättre med tiden. Ja, jag sa det mina vänner, jag ska fortsätta med joggandet!!

Sitter nu och kränger ägg! Nicigt värre! Ska hoppa in i duschen om ca 5 minuter. Va bara tvungen att äta ngt först! Har inte käkat sen 11 i morse!!


Tjingeling

Idag ska man alltså ut och springa/Jogga.  Finfint väder ute! :) Sitter och äter sen frukost nu... hatar att gå upp tidigt! (Inte för att detta är så speciellt tidigt men ändå) Funderar bara på vilken runda jag ska jogga.... får se!

Ska väl plugga sen. yeeeey......nä


såhär kommer jag se ut efter joggingen haha!

allvar

Ska no fan jogga imorrn!



Helt seriöst!

(För dom som inte känner mig kanske detta kommer som en chock!;] )

.


har det trist

Fy så trist man har det.... Fredagkväll och så sitter man hemma! Kommer antagligen vara såhär hela sommarn.. bara att vänja sig. Fan vad tradit!! suck..


är inget big fan av måns men denna var faktiskt bra


love it!


kvällspromenad med Ecap








gick en promenad med ecap nyss. Blir förvånad över mig själv att jag ens känner för att ut och gå! Detta är inte likt mig alls!! :S:S

mörning

Skitafint väder är det ute! Men det blåser lite kallt SÅKLART!! Varför kan det inte bara vara soligt och FINT ute? Så man kan sola litegranna. Är det för mkt begärt HUHU?!? Suck.... jaja, idag ska jag göra..... vet inte. Hjälpa päronen lite med grejer dom får berätta för mig antar jag. Ingen aning om var dom är btw! Hmm...trist.

(and Ben, if u're reading this; CONGRATZ! U've found the internet! Please be online more!!;] )


FOTC


torsdagen





fin, men sliten dag idag:)

morrn..

Vaknade för ca en timme sen nu. Hade det asnice igår! Det va inte mkt folk, men det va ändå kul:) Fuldansade mig genom kvällen, ahhh, det är så en kväll ska spenderas! hehe;P Sitter nu hemma hos Adina, mätt som en gris efter en rätt så sen frukost. Fiiiint:) Ska nu glutta TV och slappa. Jag gillar det;]


Nu blir det Family Guy!


och dusch

VALBORG


VAD SKA MAN GÖRA DÅ?!?!

Ecap



här ser ni nog världens knäppaste hund!;]

lööööööve this song


solsolsolsol


solnerdgången för ca 5 minuter sen! Ack så fint...

maybe


blir det utgång imorrn.. i kristianstads kummun ;]

saknar mitt Paris

Att bo på landet suger. Är bara tvungen att säga det! Visst det finns mkt att fota och sådär, men jag är verlkigen ingen lantmänniska! Jag trivs i storstäderna! Paris passade mig som handen i handsken.... och nu sitter man här. Inget jobb fram till Juni. SÅ JÄVLA SURT ATT VARA TILLBAKA! Blir så deppig varje gång jag kollar in mina kompisars bilder av Paris (dom är fortfarande kvar). Vill verkligen tillbaka! Skulle kunna göra vad som helst!  Åka tillbaka, hänga med sina kompisar igen, lata sig i vårsolen som kommit.... äta Kinder;] Älska livet, hata jobbet, gnälla..... Låter underbart! Drömmer mig bort...


det gör ont så mycket jag saknar det!

.



tristess

det är jobbigt att plugga



Tar bara en liiiiten paus i pluggandet.

pluggpluggpluggPLUGGpluggplugg


plugg....

sommar

Vill så jäkla gärna ha sommar och sol! Eller ja... jobb helst.


Körkort

Nu har man bokat testlektion den 28 april o skrivit in sig på en intensivkurs den 11 maj. Bara att börja plugga nu då! Känner mig ett steg närmare Nya Zealand :)


090414

Nu har man kommit upp. Trafikskolan har upptaget så man får väl ringa till Telenor nu då.


natti!


godnatt!:)

vindruvor gillar vi


för det är gott:)

me love family guy looooong time


Family Guy är det bästa som finns!! Klicka på bilden så får ni upp ett sjukt bra avsnitt!!;]

maintenant


älskar dessa hästar faksikt! Fina. Håller just nu på att ladda en massa family guy avsnitt! Löve them!

Tillbaka

Har verkligen inget att göra... INGET!!! Drygt som satan är det. Väntar bara på att tiden ska passera.... vet om att jag inte kommer kunna somna förrän klockan 4 som vanligt. Tankarna far i huvudet på natten... kan inte somna! Jag försöker verkligen, men det går inte. Tänker för mkt på Paris, allt man kunde gjort... Går verkligen o deppar ner mig i det. Vill tillbaka!


saft


Vill ha saft... dom har ju inte det i Paris!





.




Har inget att göra. Saknar fortfarande Paris så det gör ont.

så jävla tråkigt


har extremt tråkigt! Vad fan gör man? Inte ett skit... fixar bilder. mmm. Rätt kul. nä.eller jo.när man inte har ngt annat att göra.eller där ljög jag.älskar att fixa bilder.

hoppas!


a little bit more about my day



idag åt man den första svenska glassen med. Choklad med chokladtopping! Vad annars? Just nu känns det jobbigt.. inget jobb fram till juni. Vad ska man göra då? Inte ett skit! Tråkigt... Inget kan man göra heller, inget jobb, inga pengar. Blir så trött på livet ibland. En pojkvän på NZ gör det ju inte bättre för det är så jäääävla långt bort!! Blir nästan lite irriterad! Men a.. vad ska man göra åt det? Inget man kan göra. Förutom att åka dit såklart! Vilket man ska. Men ändå! TRÖTT!!!

idag








Idag åkte vi till Åhus för att kolla en massa konstutställningar. Rätt så fina saker måste jag säga.

St Germain en Lay









nee jag säger godnatt med bilder från St Germain en Lay. Älskar den staden!

natti natti


godnatt säger jag med denna bild av Paris:)

fortfarande bitter


ååååhhhhh vill tillbaka NU!

now

Är så förbaskat trött! Har vatt uppe på mitt rum och kollat en massa filmer... spelat tråkiga (men ack så beroendeframkallande) spel på datan. Mätt som fan fortfarande! Tänker på Paris och alla i staden... Har så jäkla tråkigt så det finns inte! Håller på att ladda family guy avsnitt nu. Fint:)

På onsdag blir det Banken iaf med Adina! Har inte träffat henne på år och dar! Ska bli sjukt kul:)


bild från rummet i Paris (Bastille)

.

FunRadio.fr värdens bästa radiokanal!



fire!!!!


myyyyyyys:)

DRYYYYYGT!


dra åt helvete alla glada! Jag kan inte ens kolla dålig dagTV för familjen har ändrat typ ALLT!!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNISKOR?!?!

så jag bor nu







lite av mitt hus. men bara lite;]

här hunde jag bott nu


vaknar upp med bitterheten i tanken... fan vad detta är drygt!
gomorrn

je veus paris, et je veux maintenant!


saknar dig!

mr ågren på besök

Ikväll ska man egentligen ut och festa, men ikke jag. Är bitter som fan ikväll! Sitter och tänker på vad man hade gjort i Paris nu... antagligen gått ut och festat aset av sig! Men istället är man här, i sverige och säckar... fan vad deppigt det är! Fan inte klokt! Jävla franska familjer och cpbarn! Vill så jäkla mkt bara dra härifrån! Till Paris, Nya zealand, var fan som helst!! (helst båda samtidigt!) Drygt är det.... saknar alla så det gör ont i hjärtat... jobbigt!

men jag åker ju ändå härifrån efter sommaren så det är ju lugnt!:)

.

kom nyss på hur jäkla mycket det suger att jag är i sverige nu...

alla saker man inte kan göra. alla saker man skulle gjort.


älskar paris takhav..

promenix







va nyss ute och gick med hunden. Nu sitter jag och äter snabbmakaroner. åååhhh vad jag har saknat dom! Tänkte jag skulle plugga litegranna med:)

Fredag

Vad hade man gjort i Paris nu? antagligen suttit i Luxemburgparken och göttat i solen om det funnits ngn. Vad gör man här? Väntar på ett mail från trafikskolan... Vad låter mest kul?

Ska no gå en runda med idag, känns som att det behövs... ensam. Idag är jag väldigt nere och deppig... allt känns så jäkla hopplöst! Jag är för det första i sverige, för det andra så har man inget liv här och för det tredje så har man inget jobb förrän i juni! Vad fasiken ska man göra fram tills dess? Jaaa ta körkort jag vet! Men brevid det då? Har ju som sagt inget liv här! Alla mina kompisar har ju dratt ngn annan stans! Bra är väl det, slipper man slösa massa pengar på onödiga fikor och annat skit.

Ne nu ska jag nog gräva fram mina körkortsböcker och glutta igenom dom. Måste no damma av dom rätt rejält först!
En annan sak (sorry åsa ;P)) men jag har bestämt mig för att inte äta ngt godis eller onyttigt på fem dagar. Dom säger att man kan vänja av en vana på fem dagar, så det ska jag göra! Eller försöka iaf!
Nä nu blir det lite pluggande!:)


hatar att folk håller på att ta studenten! JAG VILL TA DEN EN GÅNG TILL!!

night!

nu har jag jäkligt tråkigt! Sitter och väntar på att family guy ska ladda klart... Hatar att vänta! Åsa, det måste vi skriva upp på "Hata-listan"!!! (Om vi  inte redan har gjort det?)

Jag har fan inte jobb förrän i slutet av JUNI!!! Vad är det för skit?? Måste ringa jobbet och fråga om det stämmer.. annars e det ju lite drygt. Vill ju jobba nu!! Vill åka till Nya zealand NU!! men NÄ!

äh, nu blir det family guy!

vill bara till paris igen o festa saaaaaaatan!!!!


påsk i bild


chrille och kusinvitamin

alla påskägg

det spelades såklart hedelig kubb!;P

påsk är inte påsk utan påskliljor

varmt va det idag:)

systeryster

peter o pernilla


easter 2009


detta va  mitt ägg, hittades sist på det lättaste stället. Man är ju sorglig haha!

o här e jag! trött och hängig..

ÄNTLIGEN BRA!

Nu har jag färgat håret!


BRA BLEV DET!!!


lägger in bild på det sen!

livet är inte rättvist alltid, mais c'est la vie hu?


idag hade det vatt nice om åsa hade vatt här! Ojojoj vad många tillfällen det var för frasen "in the smyg" och "smart"!!

påskäggshunting idag


du å ja


wanna go to paris soon again


aujourd'hui

Hemkommer från Yvette och hästarna. Va o hälsade på dom litegranna idag. Kändes hellustigt! Tiden har verkligen stått stilla här....


ce soir

sitter hemma hos yvette och lyssnar på FunRadio:) Enda gången jag upskattat pratet på radion! Påminner en liiite om livet som man lämnade. Ikväll ska jag Karin och Yvette ut! Hoppas det blir bra. Undrar lite vad alla andra hemma i frankrike gör... Vad hittar ni på?;]

Ska färga håret idag igen (Gjorde det igår med, men yvette missade några fläckar i håret snyyyygt!) (in the smyyyyyyg;])

Aja skriver mer imorrn tror jag.

första dagen

håller på o städa på rummet litegranna... inte så himmla aktiv just nu bara. Sitter ju vi daotan!:P
Ikväll blir det antagligen Banken o sen till Class. Beror på hur kul man kommer ha det. Hoppas bara det inte är inträda ngnstans! Har ju som sagt typ inga pengar för tillfället, VILL BÖRJA JOBBA SATAN!! Men ja, det kommer det kommer. Ska iaf blir skönt att komma ut från huset. Vill inte va på landet! :/

Jaja, nu blir det Te och städning.

Satan.

äntligen funkar internet på datorn

GÖTT!! nu bloggar jag från min egna dator! Äntligen funkar internet på den!

Idag känns det lite bättre. Fortfarande svårt att inse att man inte längre kommer ha en vardag i paris, jobbigast är det nog att inse att man aldrig mer kommer ha samma liv längre! Inget liv med Åsa längre, inte heller med mikka (inte på samma sätt som i sverige då). Känns verkligen att jag har lämnat en otrolig lycklig (med mina kompisar) tid i mitt liv, det kommer ta lång tid att förstå det på riktigt. På riktigt, riktigt. Jag menar, när jag kommer dit ngn vecka i sommar (VILKET JAG SKA!!!) så är det ju omöjligt att plocka upp samma liv som jag lämnade iom jag bara kommer vara där i en vecka... nej fan vad jag blev deppig....

fick förresten studentenkänsla igår när jag provade min hatt!



vill skaffa glasögon på RIKTIGT! (svenskt godis is the grej by the way!):P

.

jag kan inte fatta att jag är i sverige.... detta är sjukt.


har seriöst inte gråtit såhär mkt på åratal! Saknar Ben så jävla mkt nu med.... saknar ALLT! Det gör ont så mkt jag saknar alla!

känner en fet jävla hopplöshet i hela kroppen..

sista inlägget i france

igår blev man full för sista ggn i la france. nice. nu sitter man här, glor på väskan och dör lite innombords. stressad sådär lite fint är man med. fint.

nästa gång jag skriver blir i sverige. hur skitjobbigt är inte det att veta?

jobbigt.

ofattbart overkligt!

kan inte fatta att jag åker hem imorrn... helt ofattbart!
Verkligen bara pangBOM och så var biljetten bokad. Hem. Till sverige. Sjukt!

Kommer sakna alla så jävla mycket! Åsa kommer jag ju DÖ UTAN!!!!!! är helt seriös!

ne, jag orkar inte skriva mer nu.

hej

uppdaterar mer i sverige. åker hem imorrn.


bajsostmannsland

uppdatering om läget.

Nu sitter man här på starbucks. Ensam. Lite drygt! Har två feta jävla väskor som väger sjukt mkt.. Dom ska man dra med till metron och konka runt på i sådär hundra år tills man kommer till min kompis som är bakfull sen igår, måste väcka henne. Få dåligt samvete över att man gör det, men vafan.... har ju inget val!

Flyttar in i den nya familjen på måndag. Känns bra!

Fan vad sjukt att man blev utkastad!! Kan fortfarande inte få in det!! Sjuka jävla familj! Visste ju redan från början att det var ngt skumt med dom! Men jag var fan desperat efter att hitta en familj, så jag var tvungen att ta dom, hade ju bott hos min kompis i två veckor så jag var tvungen att ta en familj, det var ju inte riktigt som att jag ville ha dom från början riktigt... Kan fortfarande inte fatta att jag blev utkastad.. Hon sa bara "packa dina väskor och dra". Hon sket nog fullständigt i om jag hade ngnstans att ta vägen eller inte. Ska skicka ett mail till henne senare tror jag. Fast frågan är om det är värt det. Hon kommer antagligen inte svara på det. Men om jag skriver ett mail så kan jag ju berätta lite om hennes räliga man som höll på att stöta på en hela tiden!! Är glad över att jag inte är där av den anledningen faktiskt...

Har bara 35 minuter kvar av internettiden här på starbucks... vad fan ska man göra när den är slut? Försöka få tag på min kompis igen antar jag.. känner mig dum som väcker henne... Men fan, hur fan ska jag göra med mina väskor i Metron?? Som väger ju sä jävla mkt. Hoppas man får hjälp av ngn... Annars är det lite kört.

Nä, ska no skicka ett mail till henne nu. Idiotmamman....

idioter

Fint, familjen slängde nyss ut mig!

härligt...

FOTC


slutet nära, igen

Då var man inne på dom sista 30 minutrarna innan man måste tralla iväg och hämta ungen. Det är lättare idag iom det är fredag! Ska dra iväg ikväll och fira min kompis 20årsdag (fyller på söndag, men ska fira hela helgen). Skönt att komma härifrån... ska inte vara hemma på hela helgen hade jag tänkt mig! Måste ta upp nu om att jag vill byta! Har ju en familj nu som vill ha mig! Antar nästan det om dom nu vill ha med mig på deras Londonresa! Men jag ska ändå inte ta det för givet att jag har dom! Men det hade vatt bra... Även om idag har gått bra med mamman så vill jag ändå inte spendera mina sista månader här.. Om jag kan få bättre så varför säga nej?? Plus att jag tycker fortfarande inte om pappan... Undrar fortfarande vad han menade med "har du ngt att säga mig"? Hmm.... Jaja.. strunt samma!

Nu blir det lite internetgluttande!!:)


älskar denna bild!;]

me <3 menthos


jupp, här sitter man och knaprar menthos och försöker få tag på kompisen.. går ikke så bra..

kortaste inlägget på längsta tiden!

Barnet sover nu, eller ja, hon ska sova men gör det inte. Hon är i säng iaf. Ska ta henne till skolan igen om ca 15 minuter. Är lite orolig för ikväll... har inte fått tag på mig kompis ännu och jag måste det! Viktiga saker;P Nä, men palla vänta själv i paris i timmar innan alla andra kommer in.. :/

ne nu ska jag tralla med ungen till skolan. Detta tog bannemej 15 minuter att skriva hahah!!!;P

ngt fel

på mitt hår, blir skitigt sjukt snabbt!

morrn!

Har nu städat det mesta i huset som jag ska. Håller just nu på att fixa frukost till mig. Är hungrig som satan! Skype fungilerar inte... drygt!

Ikväll blir det utgång med typ alla! Madison fyller år på söndag och vill fira det hela helgen! Låter askalas! Då slipper jag vara hemma! Skönt.

Förresten, den nya familjen. Har typ fått den nu! Dom vill att jag åker med till London med dom! Hur kul hade inte det varit? Frågan är om dom tänker betala för det... hmm.. hoppas det, annars kan jag inte åka!

Ne nu ska jag äta!:)


rätt hemsk haha!;P

.

känner mig helt plötsligt jätteensam....


Klar

med dagen! Pappan kom nyss in i rummet och frågade mig om jag hade ngt att säga honom? Nej! Vad fan skulle det vara? Vad har jag nu gjort? Han stängde dörren efter sig när han pratade med mig, jag blev fan rädd! Seriöst! Vad är det för fel på familjen.... Vill verkligen härifrån! Som fan! Är obehagligt..

va uttråkad idag.


dagen har redan passerat

Nu börjar det närma sig.. måste hämta ungen snart. Har vatt skönt att ha varit själv idag! Faktiskt! Bara tagit det lugnt! Önskar dock att jag hade gått upp liiiiite tidigare, för dagen har passerat alldeles för snabbt! men men.. nu är man iaf utvilad, och hellre det!:) Fint väder är det idag med! Skönt! Har solat typ hela dagen! N.I.C.E säger jag bara! Och så är det fredag imorrn! Vad ska man hitta på då för ngt? Hm... vet inte. Ut iaf! Härifrån ska jag, det är en sak som är säker! En annan sak som är säker är att jag INTE ska följa med pappan och hans dotter till dykar"saken". Ikke! Vill inte va med pappan mer än nädvändigt. Ännu mindre i en bikini! (inte för att jag är pryd, men jag känner mig inte alls avslappnad med han, han är rätt så konstig runt mig)

Ne nu ska ja börja vandra mot skolan:)


090202



goood mörning!

Eller ja.. för mig iaf! Vaknade för ca en timme sen. Vet inte riktigt hur det känns idag.. Känner en stor hopplöshet i kroppen! Sjukt jobbigt! Känner mig inte bra alls. Skulle ju till Åsa idag, men nä. Jag vaknade inte av klockan, dum i huvet som man är. Ska nog ner och äta ngt nu. Skriver me sen!:)



bonne nuit

Tror jag har bestämt mig nu, har en familj redan som vill ha mig (inget riiiiiktigt bestämt, men typ) Guu vad jag vill härifrån... ta mig härifrån!


Imorrn blir det antagligen Åsa:)

Natti!!


en bild på barnet


hon är fan söt..

rörigt i skallen

Nu har det blivit så att varje gång pappan är i närheten känner jag att jag vill gå! Vill verkligen inte vara i samma rum som han... fan... varför var det tvunget att bli såhär? Känner mig gråtfärdig typ hela tiden, tur att det inte syns! Är jättenervös typ hela tiden, fattar inte varför!! Händerna skakar, hjärtat klappar.... vad fan är det för fel på mig?? Är så trött på att känna såhär.... trivs verkligen inte i familjen... Mamman är fortfarande konstig, hörde henne nyss prata med hennes kompis och pappan om mig att "frankrike är inte som sverige, här gör man inte som man vill". Vad fan menar hon med det??? Är hon fortfarande sur för det som hände förra fredagen??

Mår verkligen inte bra här... Rälig pappa och sur mamma, barn som knappt lyssnar... varför skulle det bli såhär?


det ena barnet idag, va ute och lekte i parken :)

godagens!


BARBE
förebilden som inte kan stå på sina egna ben.

RSS 2.0