ensam

Nu har familjen åkt! nice! frågan är ju vad sören man ska göra fram tills jag drar till paris.... hmm.. ska vara där klockan 13.00. ska träffa Tina o ha picknick:) sen blir det utgång på kvällen! Ska försöka se om jag hittar röda tights eller ngt liknande till min halloween kostym. Ska ju vara djävulen heheh;P Ne, nu ska jag no ta en dusch. Kameran hänger på idag, dock kommer jag inte hem förrän imorrn så bilder kommer väl då kanske.

BAJBAJ

bildregn!!!!!!!!!!


Laura, födelsedagsbarnet

Laura & Ollie

Kheira

Detta va då lite bilder från Lauras födelsedag på fredan. Nu lite bilder från Lördagen;)


F.v Paul, Ben & Adam

Matheu (vet inte hur man stavar hans namn :/)


Ben & Adam

Vi spelade ett litet spel som gick ut på att plocka upp ett pastapaket från golvet med bara munnen, inga knän eller händer i golvet!! Sktisvårt!!

Ben

Adam(som bodde där) och en jättetrevlig tjej som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på


avslutar med en bild på mig o dom bästa två svenskorna i Paris! :)

Här va då lite bilder från i helgen på mig och mina nyfunna kompisar, hade det väldans kul!! nästa gång min kamera går på party blir på fredag hemma hos Paul. HALLOWEEN!!! :D


helgen

har äntligen kommit!!! har verkligen inte pallat blogga på aplänge... inget att blogga om! iaf... i helgen ska jag fira miin kompis födelsedag:) och på lördagen vet jag inte vad som händer... och på sönda jobbar jag ju...

familjen drar iväg den 28 så det är ju nice! ledig i 6 hela dagar!!!!!!!!!!!! YEY! Kommer bli asnice!! Får se vad jag gör då:)

nej, nu blir det kaffe och lite så. hoppas alla har det fint hemma!!
Kramar!

(kameran hänger på ikväll så ni får se lite av mina vänner o så)

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!!!!!

jag har bestämt mig för att byta familj efter jul, inte för att jag kommer säga att jag vill byta., kommer nog säga ngt i stil med att jag stannar i sverige eller ngt för att plugga. MEN MEN!!!! Jag har hittat en annan familj I PARIS!!!!!!!!!!! får egen lägenhet och RUBBET!!!!! Älskar detta! OM jag  nu får dom, ska träffa dom i paris i helgen... EXALTERAD TILL MAX!!!!!!!!!


(nej jag tänker inte säga den riktiga anledningen till denna familjen, jag vill inte, så det är inte lönt att tjata om det)

jag har hatt

en underbart kul helg i paris! fredes va det utgång med en massa spaniorer och annat folk i en skola! SKITSTORT! skitkul!! lördes så drog jag och  några kompisar till st germain och hade ngra drinkar:) mkt mkt nice!



nu "jobbar" jag. ungarna sitter vid datorn och jag vid min;P men ja, dom vill ju och jag orkar inte göra så mkt åt det. ska dock dra till parken med dom sen även om dom inte vill. mamman vill;P jaja, ska tvätta lite nu, va lite produktiv;P


skitskitskit

idag har mamman bestämt sig för att stanna hemma, för hon är sjuk... vad fan ska jag göra då? vill inte direkt dra till stan själv... ska nog hjälpa henne städa med inför imorrn. hon ska ha en massa gäster och sådant. tur man ska ut då!! ska ut ikväll med, men inte party party. en lugn kväll är också nicebajs!:) med åsa och hennes "man" ;]

men vad satan ska jag göra?!? vill inte att hon ska vara hemma!!! kanske kan dra till luxembourgparken och läsa en bok? hade vatt nice :) men ja... städa först. och om jag hinner, dra till parken. men jag vill dra nu! NU! vill också ha min lön så att jag kan dra! haha;P det ena går inte utan det andra!;]

nä, nu ska jag nog gå och prata med mamman lite om städningen. hoppas det inte blir alldeles för mkt att städa... för det första är jag inte så jättebra på det där med att STORstäda, och för det andra så är det så jääääädrans trist!!!

börjar komma ihåg







varför jag ville komma tillbaka


blåa ögon


och DUBBELHAKA! HAHA! men seriöst... har jag blåa ögon? har inte det i verkligheten alls! bara på bild...


mieux aujourd'hui

ok idag känns det mkt bättre alltihopa. hatar när man får en sån släng av deppighet! urk säger jag bara!

idag ska jag jobba... yey.. nej men det är inte så jobbigt egentligen. ungarna leker för sig själva och jag läser bok eller sittar på datan. ska ta dom till parken med hade jag tänkt, eller till seine floden! så dom får springa av sig lite eller ngt;] men varje söndag jag tagit dom till parken eller ngn annan stans så har dom bara velat dra hem igen! och jag med, men det låter kanske inte så bra när man berättar för mamman att vi va i parken i fem minuter och sen drog hem igen...... naee. haha!

Jaja, det blir väl bra iaf, ska fixa ngt att äta nu bara. är hungrig som ngt som också är jättehungrigt!


töntposen på fötterna! jag gillar det;]


inte för att den gör saken bättre men ändå.


deppig

är vad jag är. allt känns så sjukt tungt, som att allt ska rasa ihop. tung i kroppen är jag. detta ska u vara min lediga dag, frågan är vad fan man gör hemma? och vetskapen att man ska jobba imorrn gör det ännu värre. alla andra är lediga. mitt jobb suger. läget suger. är så jävla deprimerad så jag vet inte var  jag ska ta vägen! uttråkad, orkar inte kolla på ngt på datan heller... orkar inte koncentrera mig på ngt.

ledig på onsdag är jag ju. yey, kul det kommer bli med 25 e och ingen jävel att hänga med för dom måste passa sina ungar på dagen. franska ungar går inte i skolan på onsdagar. så vad ska man göra för att rycka upp sig? dagdrömma om ett riktigt jobb, bo i paris. inte lönt, när verkligheten kommer ikapp en så blir fallet dubbelt så hårt.

igår

va askalas kul! jag hittade en pubcrawl som vi hängde med på. så det va nice.


nu är jag hemma, vill inte vara det! jobbar ju imorrn... fan alltså, jag vill inte jobba som au pair mer! vill försöka hitta ngtannat jobb. men då är problemet: vart ska man bo?


jäkla skit är vad det är.

fredag

betyder utgång! vet inte vart det beger sig idag, men hoppas det blir kul iaf! funderar på att ta en sväng inom paris idag och leta lite kläder... vet ju inte alls vad jag ska ha på mig! :( men vill inte åka in själv precis... ska nog fyra av ngra sms o se om någon vill hänga på in! :) annars får man väl dra in själv.....



jaja, skriver mer sen!



kanske


Förresten är det min systers födelsedag idag så GRATTIS SYRRAN! hoppas du får en underbar dag! KRAMAR!

RSS 2.0